Wie ben ik

Eigen praktijk
Mijn naam is Jolanda Reijerse en ik ben MEDISCH  PEDICURE in Putten. Mijn praktijkruimte bevindt zich in het pand van de Midden Eng, in het souterrain, adres: Midden Engweg 21, 3882 TS Putten.

Vanzelfsprekend ben ik aangesloten bij Brancheorganisatie Stipezo waar ook mijn registratie aan verbonden is. Bij Stipezo sta ik geregistreerd onder de naam  Register Paramedische Voetzorg.

Voor diabetici heeft Pedicuresalon Jolanda een samenwerkingsovereenkomst met podotherapie  Wender, Rondom en Eemland.

Altijd up-to-date
Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom blijf ik graag via vakliteratuur en vakbladen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het voetverzorgingsgebied. Regelmatig bezoek ik beurzen en congressen, ik doe workshops en bijscholingen om volledig up-to-date te blijven, zodat ik u de behandeling kan geven waar u recht op heeft.