Wie ben ik

Eigen praktijk

Mijn naam is Jolanda Reijerse en ik ben MEDISCH  PEDICURE in Putten. Mijn praktijkruimte bevindt zich in het pand van Orhto-Podo-Actief van registerpololoog Marius Grift, adres: Bakkerstraat 5 3882 AA Putten.

Vanzelfsprekend ben ik aangesloten bij de Brancheorganisatie ProVoet en sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures. Voor diabetici heeft Pedicuresalon Jolanda een samenwerkingsovereenkomst met podotherapie  Wender, Rondom en Eemland.

Altijd up-to-date
Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom blijf ik graag via vakliteratuur en vakbladen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het voetverzorgingsgebied. Regelmatig bezoek ik beurzen en congressen, ik doe workshops en bijscholingen om volledig up-to-date te blijven, zodat ik u de behandeling kan geven waar u recht op heeft.